Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Χαμόγελα, κέφι & εκπλήξεις στην αποκριάτικη εκδήλωση των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες του Δήμου Κατερίνης

Αποκριάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε στις 26.02.2020, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κατερίνης, κου Σταύρου Χριστοφορίδη, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, κας Ιφιγένειας Χρυσοπούλου, κου Δημήτρη Ζησιμόπουλου, κας Γιώτας Κοντελίδου και μελών της Διασωστικής ομάδας Πιερίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ο φιλανθρωπικός, μορφωτικός, πολιτιστικός Σύλλογος Πιερίας «Άτηρα», μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά. Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Βαβατσούλα Ρούλα δήλωσε ότι θα είναι αρωγός σε τέτοιου είδους δράσεις.


Ο Πρόεδρος κος Σταύρος Χριστοφορίδης επισήμανε σε δήλωσή του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πολιτιστικό Σύλλογο Πιερίας «Άτηρα» για την πρωτοβουλία τους να συμμετέχουν στη σημερινή μας εκδήλωση καθώς και το προσωπικό των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ για την άψογη διοργάνωση και το μεράκι που τους χαρακτηρίζει. Στόχος των ΚΔΑΠ ΜΕΑ είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσω προγραμμάτων έκφρασης και ψυχαγωγίας, άσκησης λόγου, ανάπτυξης ατομικών και κοινωνικών δεξιοτήτων, άθλησης και σωματικής αγωγής».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.