Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενημερωτική - επιμορφωτική συνάντηση στο Γυμνάσιο και ΓΕΛ Κορινού

Ενημερωτική - επιμορφωτική συνάντηση με γονείς και κηδεμόνες του Γυμνασίου και ΓΕΛ Κορινού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5-2-2020, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος.

Στη συνάντηση που οργανώθηκε με την ευκαιρία της επίδοσης των Ελέγχων Προόδου του Α’ τετραμήνου παραβρέθηκε η Συντονίστρια Φιλολόγων του 3ου ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Βαΐα Αγγέλη, η οποία έχει την παιδαγωγική ευθύνη των δύο σχολικών μονάδων.

Στην ομιλία της προς τους γονείς και κηδεμόνες η κ. Αγγέλη ανέπτυξε μεταξύ άλλων θέματα που έχουν σχέση με τη διαχείριση των εφήβων στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, την ανάγκη αρμονικής συνεργασίας γονέων-εκπαιδευτικών, τις ορθές παιδαγωγικές μεθόδους προσέγγισης των μαθητών και μαθητριών ενώ παράλληλα παρουσίασε πορίσματα ερευνών σχετικά με τη συμπεριφορά των νέων της εποχής μας. Παράλληλα προανήγγειλε τη διοργάνωση ημερίδας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, όπου θα κληθούν ειδικοί για να ενημερώσουν υπεύθυνα τους γονείς και κηδεμόνες του Κορινού σχετικά με το ακανθώδες πρόβλημα του εθισμού των νέων στο διαδίκτυο, τους κινδύνους που διατρέχουν και τους ενδεδειγμένους τρόπους προστασίας τους.

Οι διευθυντές και οι σύλλογοι διδασκόντων των δύο σχολικών μονάδων ευχαριστούν δημόσια τη Συντονίστρια Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Αγγέλη για την πρόθυμη αποδοχή της πρόσκλησης να παραβρεθεί στη συνάντηση αυτή και να ενημερώσει υπεύθυνα τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών μας.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.