Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ψήφισμα συλλόγου διδασκόντων Γυμνασίου Κορινού για τον θάνατο συναδέλφου

Στον Κορινό, σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 8:30 π. μ. ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Κορινού σε έκτακτη συνεδρίασή του, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του αγαπητού συναδέλφου Λάζαρου Σιδηρόπουλου, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση και σε ένδειξη πένθους αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1.    Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του συναδέλφου
2.    Να κηρύξει ως ημέρα πένθους τη σημερινή ημέρα
3.    Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία
4.    Να εκφωνήσει επικήδειο λόγο
5.    Να καταθέσει στεφάνι και να διαθέσει ένα χρηματικό ποσό στη μνήμη του
6.    Να δημοσιεύσει το παρόν κείμενο στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα του Σχολείου


Για το σκοπό αυτό συντάχτηκε το παρόν ψήφισμα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.