HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Επιστολή της αστυνομίας στην ΕΠΟ! “Υπάρχει απαγόρευση εισόδου σε Σαββίδη ή Μαρινάκη;”

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα βρίσκεται πλέον προ των πυλών και η αστυνομία Θεσσαλονίκης προετοιμάζεται για… πόλεμο, εντός και εκτός γηπέδου, αφού η ένταση είναι πιο αυξημένη από ποτέ, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο πλαίσιο αυτό, απέστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ, με την οποία ζητάει να μάθει και επίσημα τι ισχύει με τα διοικητικά πρόσωπα των δύο ΠΑΕ, όσον αφορά το δικαίωμά τους να βρίσκονται στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρξει κάποια παρανόηση της τελευταίας στιγμής, όπως έχει συμβεί στο παρελθόν.

Η επιστολή της αστυνομίας Θεσσαλονίκης στην ΕΠΟ

Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια