Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δυναμικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά από τους δρομείς του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»


Το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση και η κοπή της πίτας του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».

Την ενδιαφέρουσα εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξανδρος Πούλιος ο οποίος καλωσόρισε τους ομιλητές, και ανέπτυξε σύντομα τις δράσεις της παρελθούσης και τα σχέδια του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον επικείμενο διεθνή αγώνα δρόμου του συλλόγου «Katerini Run 2020» ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου.

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες εισηγήσεις των καλεσμένων Δρ. Σπύρου Κέλλη και Δρ. Ιωάννη Τερζίδη, με θέματα «Βασικές παράμετροι προετοιμασίας σε αγώνα Μαραθώνιου – Ημιμαραθωνίου δρομέων υγείας» και «Συχνές κακώσεις κάτω άκρων – πρόληψη», αντίστοιχα. Ο Δρ. Κέλλης και ο Δρ. Τερζίδης είναι ακαδημαϊκοί του Α.Π.Θ. με πολύχρονη ενασχόληση με τον αθλητισμό, την προπονητική και την επίβλεψη αθλητών. Κατόπιν των εισηγήσεων ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος, ο Βουλευτής Πιερίας Σάββας Χιονίδης, εκπρόσωπος της Βουλευτού Πιερίας ΄Αννας Μάνη-Παπαδημητρίου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, Αθανάσιος Αναγνώστου, ο εκπρόσωπος της Αντιπεριφερειάρχου Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Σάββας Καρυπίδης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. Γεωργίου π. Δημήτριος Παναηλίδης, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, εθελοντικών οργανώσεων και πλήθος κόσμου.

Το «φλουρί» κέρδισε η δραστήρια δρομέας Ελένη Κώστα, με δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια προσφορά κεντρικού αθλητικού καταστήματος της πόλης μας. Την εκδήλωση συντόνισε ο γραμματέας του συλλόγου, Γεώργιος Μίχος.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.