HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Κατερίνη : Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Παρουσία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργού Χάρη Καστανίδη  πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 08 Φεβρουαρίου στην Κατερίνη και στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ελιά»  ανοιχτή νομαρχιακή συνέλευση και η κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής από όλη την Πιερία , καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης " Πράξεις για την Μακεδονία "  Χρήστος Παπαστεργίου , ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση .

Τους παρευρισκόμενους και τον επίσημο προσκεκλημένο καλωσόρισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας Κωνσταντίνος Κιτιξής ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά και κάνοντας μια μικρή αναδρομή σε όσα έγιναν το 2019 .

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του πρόσφατα αδικοχαμένου πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Καζακλάρη.

Ο κ.Καστανίδης αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα , όπως τα εθνικά θέματα και η κρίση στις σχέσεις με την Τουρκία .Επισήμανε στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της παράταξης και στην πολιτική αυτονομία και την ταυτότητα του χώρου  , καλώντας τους παρευρισκόμενους να συμμετέχουν στις διαδικασίες , ενώ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ  τονίζοντας πως η χώρα έχει γυρίσει στην κανονικότητα της κλασικής, παραδοσιακής δεξιάς .

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο κ.Καστανίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και απάντησε σε ερωτήσεις .

 Την πίτα  έκοψε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Πιερίας,  με το φλουρί να πέφτει στο πρώτο κομμάτι που έκοψε από την πίτα , το οποίο ήταν το κομμάτι του Κινήματος Αλλαγής.












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια