Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κώστας Κουκοδήμος (Δήμαρχος Κατερίνης):"Θ' ανακατασκευαστούν όλα τα γήπεδα της Πιερίας" (βίντεο)

Toυ δημοσιογράφου Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, χαιρετίζει την τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΣ Πιερίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης και ανακοινώνει το ξεκίνημα της προσπάθειας ανακατασκευής όλων των γηπέδων του νομού Πιερίας, μέσω αντίστοιχων επικείμενων προγραμμάτων ΕΣΠΑ. Στο πλαίσιο αυτό, επεσήμανε και την πλήρη συνεννόηση με τον Δήμαρχο του Δήμου Δίου Ολύμπου, Ευάγγελο Γερολιόλιο, στην ίδια κατεύθυνση, για τα γήπεδα του όμορου δήμου.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κατερίνης υπενθύμισε τη διαχρονική σχέση του με τον αθλητισμό και τόνισε την υποστήριξη που αναμένει στην επίτευξη αυτού του στόχου από τις Βρυξέλλες και τους Έλληνες Ευρωβουλευτές, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για θετική έκβαση. Ζήτησε, μάλιστα, τις προτάσεις των μελών των σωματείων για τα γήπεδα που χρειάζονται ανακατασκευή ή μικρότερου βαθμού παρεμβάσεις και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των ομάδων και των ανθρώπων τους, σε προσωπικό ή συλλογικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία των προσπαθειών τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, σημείωσε με εμφατικό τρόπο: "ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και δυσκολεύουν κι άλλο -παρά το ότι ακούγονται διάφορα άλλα, ότι πάνε καλά τα πράγματα, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα-, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το κομμάτι που λέγεται αθλητισμός" (δήλωση με πολλαπλούς αποδέκτες και ιδιαίτερη βαρύτητα)
Μην ξεχνάτε να κάνετε subscribe, like & share!

Σε επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.