HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Δαγκάνες: Το νέο "όπλο" της Δημοτικής Αστυνομίας κατά της παράνομης στάθμευσης (ΦΩΤΟ)

Ένα νέο όπλο στην αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης απέκτησε η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, η Δημοτική Αστυνομία παρέλαβε σήμερα τροχοσφιγκτήρες.



Σκοπός αυτής της παραλαβής σύμφωνα με τον κ. Δαγκλή είναι η να ενεργοποιηθεί ξανά το συγκεκριμένο μέτρο, αφού όπως σημειώνει, " υπάρχουν οδηγοί, που σκοπίμως αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, προκειμένου να παρκάρουν όπου θέλουν και να μην τους βεβαιώνεται παράβαση".

"Οι καινούργιες δαγκάνες είναι πιο ασφαλείς και δεν σπάνε εύκολα", ανέφερε ο κ. Δαγκλής στο thestival.gr και πρόσθεσε πως με την επαναφορά του μέτρου αυτού, "η αφαίρεση των πινακίδων για να σταθμεύουν παράνομα, τελειώνει".

Σε ό,τι αφορά στην αφαίρεση της δαγκάνας, ο παραβάτης θα πρέπει να καλεί τη δημοτική αστυνομία, υπάλληλοι της οποίας θα μεταβαίνουν στο σημείο και θα την αφαιροούν, καταγράφοντας παράλληλα τα στοιχεία του παραβάτη.

Όπως είπε ο κ. Δαγκλής, στο όχημα θα τοποθετείται ειδικό αυτοκόλλητο που θαενημε΄ρωνει τον οδηγό για την τοποθέτηση της δαγκάνας.

Το μέτρο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή την επόμενη εβδομάδα από το κέντρο της πόλης.

Η ανάρτηση του κ. Δαγκλή:

"Σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία παρέλαβε καινούριου τύπου τροχοσφιγκτήρες (δαγκάνες), προκειμένου να επανενεργοποιηθεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Η χρήση τους θα γίνεται κατά κύριο λόγο, στις ράμπες ΑΜΕΑ, στις πλατείες, στους πεζοδρόμους καθώς και στο σύστημα THESIS.

Δυστυχώς, υπάρχουν οδηγοί, που σκοπίμως αφαιρούν τις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων τους, προκειμένου να παρκάρουν όπου θέλουν και να μην τους βεβαιώνεται παράβαση.

Από την επόμενη εβδομάδα το μέτρο τίθεται σε πλήρη εφαρμογή".






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια