Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βόμβα σε αυτοκίνητο εκδότη: «Δεν ήταν τυχαίο, ήξεραν πού θα είμαστε»

«Η δουλειά που κάνουμε έχει κινδύνους, έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν»

«Ήξεραν πού θα είμαστε», συμπεραίνει ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο», Νίκος Καραμανλής, αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή βομβιστική επίθεση στο αυτοκίνητό του, στην Αγία Βαρβάρα.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο κ. Καραμανλής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευτυχώς είμαστε καλά, είναι μια δύσκολη κατάσταση, εύχομαι να μην τη ζήσει κανείς».

Όπως είπε, μετά το κλείσιμο της εφημερίδας του, πήγε σε ένα «ήσυχο, συνοικιακό μαγαζί», για φαγητό με δυο φίλους του, όταν ξαφνικά «ακούσαμε έκρηξη και βγήκαμε έξω και είδαμε ότι ήταν το δικό μας αυτοκίνητο».Κληθείς να εκτιμήσει το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από την επίθεση, είπε ότι «όταν δεν έχεις στοιχεία, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς έτσι».

«Η δουλειά που κάνουμε έχει κινδύνους, έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν», είπε, για να καταλήξει πως «άλλο ήταν αυτό που έγινε πριν από δύο χρόνια έξω από το σπίτι μου. Τώρα δεν ήταν τυχαίο. Ήξεραν πού θα είμαστε».

Το βίντεο της έκρηξης:

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.