Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας

Με αφορμή τη λειτουργία, κάθε Κυριακή, πολυκαταστήματος γνωστής αλυσίδας στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος εμμένει για την αργία της Κυριακής σύμφωνα  και με την τοποθέτηση που είχε κάνει παλαιότερα για το θέμα και η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η ημέρα της Κυριακής είναι ημέρα αφιερωμένη στον Κύριο. Η θέση της Εκκλησίας είναι η Κυριακή να παραμείνει αργία ώστε να δίνεται η ευκαιρία στους χριστιανούς να συμμετέχουν στη Θεία Λειτουργία και παράλληλα να τους παρέχεται η δυνατότητα να αναπαύονται από τον κόπο της εβδομάδος και να προετοιμάζονται και να προγραμματίζουν τα όποια σχέδιά τους για την επόμενη που ξεκινά.  Μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για την πνευματική τους ενίσχυση, την οικογενειακή τους ενότητα, τη σωματική τους ανακούφιση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος εκφράζει την ευχή να εισακουσθεί η θέση της Εκκλησίας, των χριστιανών, των εμπορικών συλλόγων και σχεδόν όλων των φορέων  του εμπορίου για να παραμείνει η από αιώνων ισχύουσα αργία της ημέρας της Κυριακής.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.