HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣ ΔΙΟΥ – ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ

Δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δίον, πραγματοποίησαν μετά το πέρας της αναμέτρησης Δίας Δίου – ΑΟ Ποταμιάς ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Παρασίδης και ο τεχνικός των φιλοξενουμένων Γιάννης Φλωράκης.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, την ομάδα του Δία εκπροσώπησε ο Χρήστος Μαυρίδης ενώ την αντίστοιχη της ομάδας της Ευρυτανίας ο Κώστας Ανδρούτσος.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:
Γιάννης Φλωράκης: Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο σου μένει μία πικρία. Παρ΄όλα αυτά αν αναλογιστούμε το πώς ήρθαμε σήμερα εδώ, μπορώ να πω ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένος με τους ποδοσφαιριστές μου. Ήρθαμε με 14 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι τρεις δεν είχαν ξαναπαίξει ποτέ στην κατηγορία. Είχαμε τέσσερις μικρούς μέσα στην ενδεκάδα. Περιμέναμε άλλα πράγματα, το παιχνίδι εξελίχθηκε διαφορετικά, ίσως έπαιξε ρόλο και το άγχος του αντιπάλου. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια, χάσαμε και κάποιες ευκαιρίες πολύ σημαντικές που θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε αξιοπρεπείς να παίζουμε για τους εαυτούς μας, για την ομάδα μας, για την πόλη μας και για την αξιοπρέπειά μας. Κάθε παιχνίδι το παλεύουμε. Δε μας βγαίνει, έχουμε χάσει γύρω στα 6-7 παιχνίδια μετά το 90’. Αυτό σημαίνει προφανώς έλλειψη εμπειρίας. Παρ’ όλα αυτά στο 70 με 80% των παιχνιδιών είμαστε μέσα στο ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι και σήμερα.
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, το μέλλον είναι όλο δικό τους. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια τα οποία ακολουθούν. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Δία, καταλαβαίνω το άγχος τους, καταλαβαίνω ότι μπορεί να παίζανε μία κατηγορία σήμερα, τους εύχομαι καλή συνέχεια και να πετύχουν το στόχο τους.


Παναγιώτης Παρασίδης: Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθειά του, σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού μιλάω καθαρά για το αγωνιστικό σκέλος. Τα παιδιά ήταν όντως αξιοπρεπέστατα αγωνιστικά στην προσπάθειά τους. Σε αυτό το σημείο απλά θα ήθελα να τονίσω ότι δεν νομίζω ότι ζητήσαμε κάτι από κανέναν, η πίεση και το άγχος ήταν δικά μας και ευθυνόμαστε καθαρά εμείς για το ότι δεν καταφέραμε αυτό το παιχνίδι να το τελειώσουμε πολύ νωρίτερα, να σκοράρουμε πολύ νωρίτερα. Είχαμε ευκαιρίες απίστευτες. Το ότι δεν παίξαμε πολύ καλά οφείλεται περισσότερο σε εμάς και στην πίεση που έχουμε το τελευταίο διάστημα, πόσο μάλλον όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που δεν έχει κανένα άγχος. Θα ήθελα επίσης να πω ότι οφείλω ως προπονητής να ζητήσω συγνώμη από τον συνάδελφο και από τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας για οτιδήποτε ξεπέρασε το πρέπον, χωρίς βέβαια να θέλω να το δικαιολογήσω. Θα τονίσω επίσης σε αυτό το σημείο ότι όποιος και αν είναι ο αντίπαλός μας, σε όποια αγωνιστική θέση κι αν βρίσκεται, τα παιδιά που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο αλλά και εμείς που είμαστε απ’ έξω θα πρέπει να προασπίζουμε και να προφυλάσσουμε αυτό το άθλημα, με τη συμπεριφορά μας πρώτα απ’ όλα και να μην οδηγούμε καταστάσεις σε ακρότητες ειδικά όταν βρισκόμαστε σε τόσο τεντωμένο σκοινί. Θέλω να το σταματήσω εκεί. Αγωνιστικά δε θέλω να πω κάτι το ιδιαίτερο, είδατε όλοι την προσπάθεια και των δύο ομάδων. Ευτυχήσαμε στο τελευταίο λεπτό να σκοράρουμε και πηγαίνουμε τώρα στην Αταλάντη για να παίξουμε έναν ακόμη τελικό.
Κώστας Ανδρούτσος: Θα ήθελα καταρχήν να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, τη διοίκηση και όλο το τιμ. Παρ’ όλη την δυσκολία με 14 παίκτες και με κάποια παιδιά που έπαιξαν για πρώτη φορά στην κατηγορία, σταθήκαμε καλά και παίξαμε πάνω από όλα για την ποδοσφαιρική μας αξιοπρέπεια. Παίξαμε για τον εγωισμό μας και για την ιστορία του καθενός μας που έχει μέσα στα γήπεδα. Θέλω να συγχαρώ επίσης τον αντίπαλο προπονητή και την ομάδα για την νίκη που πέτυχαν σήμερα. Όσον αφορά για την σημερινή μας εμφάνιση, θα ήθελα πάλι να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου γιατί όχι μόνο μείναμε μέχρι το 0-0 έως το τελευταίο λεπτό, αλλά ήμασταν και ανταγωνιστικοί, χάσαμε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Θέλω να αναφέρω ότι κάθε μέρα όλοι μας συνεχίζουμε κανονικά τις προπονήσεις μας, δεν έχουμε παρατήσει κάτι, ούτε παίζουμε για κάποια άλλη ομάδα. Παίζουμε καθαρά για την ιστορία μας. Και θέλω επίσης να αναφέρω ότι εμάς δε μας ήθελε στο τέλος γιατί αν δείτε σε πολλά παιχνίδια έχουμε χάσει στο 90’ και στο 95’ όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Δία Δίου που ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Σταθήκαμε πολύ καλά, παρόλο που κάναμε και μονοήμερο ταξίδι, με τόσα πολλά χιλιόμετρα και με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε αγωνιστικά. Συνεχίζουμε μέχρι το τέλος, μείνανε άλλες 7 αγωνιστικές και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια πάνω απ’ όλα για την αξιοπρέπειά μας.
Χρήστος Μαυρίδης: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στην αντίπαλη ομάδα. Εμείς θέλαμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιχνίδι σήμερα και στη συνέχεια να το διαχειριστούμε. Αυτό δε μας βγήκε και ευτυχώς ήρθε το γκολ στην τελευταία φάση για να πάρουμε το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια