Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ενίσχυση της ελληνικής περιφέρειας ζήτησε η Βουλευτής κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Η Βουλευτής επανέλαβε το ζήτημα των αποζημιώσεων των προέδρων των κοινοτήτων. «Θα το λέω σε κάθε τοποθέτησή μου κύριοι Υπουργοί. Η Ελληνική ύπαιθρος, ερημώνει. Εγώ γεννήθηκα, ζω στην Ελληνική περιφέρεια.

Θα πρέπει να φροντίσουμε ούτως ώστε να δοθούν αποζημιώσεις στους προέδρους των κοινοτήτων. Γνωρίζετε το θέμα, το βλέπετε με ευαισθησία, το έχουμε συζητήσει και πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσετε».

Επισήμανε επίσης ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο το οποίο αποσκοπεί στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καθημερινών τους προβλημάτων. Στόχοι που επιτυγχάνονται μέσω της ενίσχυσης της αποκέντρωσης και της ενδυνάμωσης των αρμοδιοτήτων των Ο.Τ.Α.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ίδρυση των νέων ευέλικτων αναπτυξιακών οργανισμών των Ο.Τ.Α. που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Είναι επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη της πολυπόθητης ανάπτυξης, το κράτος, υπό την ευρεία έννοια, να μπορεί να σταθεί σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον και κυρίως να πετυχαίνει τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κονδυλίων. Να έχει την ευελιξία να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες χωρίς όμως να χάνει τα βασικά χαρακτηριστικά που συνδέονται με την υπεροχή των κανόνων του δημοσίου δικαίου και φυσικά με τα εχέγγυα της διαφάνειας».

Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτησή της:

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.