Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Κων/νος Παπαγιαννόπουλος εξελέγη Συμπαραστάτης του Δημότη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δήμου Δίου – Ολύμπου (φωτο+βίντεο)

Στην χθεσινή πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δίου - Ολύμπου που πραγματοποιήθηκε στις 17:00, (λίγο πριν την τακτική συνεδρίαση δηλαδή) εξελέγη ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος στη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Για την ιστορία, ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός, μια ανεξάρτητη αρχή σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, που προβλέφθηκε από το πρόγραμμα "Καλλικράτης". Ένας ανεξάρτητος διαμεσολαβητής που δέχεται τις καταγγελίες και τις αναφορές των πολιτών και των επιχειρήσεων και μεσολαβεί για την επίλυση των σχετικών προβλημάτων που αναφύονται μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου και των συναλλασσόμενων μ' αυτόν, υποδεικνύοντας πρακτικούς τρόπους επίλυσης της διαφοράς τους. Ο νέος θεσμός παρέχει τον εναλλακτικό μηχανισμό στους άμεσα ενδιαφερόμενους για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, με μια πιο ταχεία, διαφανή υπηρεσία διαμεσολάβησης.

Επί 25 παρόντων δημοτικών συμβούλων, ψήφισαν 24 μιας ενώ η κ. Κουρίτα απείχε της διαδικασίας, ο κ. Παπαγιαννόπουλος έλαβε 18 ψήφους και ο έτερος υποψήφιος κ. Καπέτας έλαβε έξι. Έτσι λοιπόν ο κύριος Παπαγιαννόπουλος έλαβε την απαιτούμενη πλειοψηφία και εξελέγη συμπαραστάτης του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο Δίου – Ολύμπου. Να σημειωθεί ότι η θέση αυτή είναι άμισθη, και δεδομένου ότι ο κ. Παπαγιαννόπουλος είναι συνταξιούχος, δεν προβλέπεται αμοιβή για τις υπηρεσίες του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την τοποθέτηση των επικεφαλής των συνδυασμών για την εκλογή του κ. Παπαγιανόπουλου:Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος.-


Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.