Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καλή χρονιά από την ΑΓΕΠ, την ΑΚΕΠ και το μπασκετικό τμήμα ΑμεΑ της ΑΓΕΠ

Καλή χρονιά 2020 ΑΓΕΠ 2011, ΑΚΕΠ 2015 και ΑΓΕΠ τμήμα μπάσκετ ΑμεΑ. Μια πολύ διαφορετική εκδήλωση χθες το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο στον Πέλεκα, από την κοπή πίτας από τη νέα ανερχόμενη μπασκετική δύναμη της ΑΓΕ Πιερίας.

Χωρίς της παρουσία επισήμων, χωρίς δημοσιογράφους και χωρίς καμία άλλη «παράτα», ούτε καν ομιλίες. Ο καθένας λοιπόν ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα αφού, τις φωτογραφίες που σας δημοσιεύουμε μας τις έστειλαν διάφοροι μικροί αθλητές.

Από ότι δε μάθαμε η ΑΓΕΠ έχει 29 τμήματα και 400 αθλητές.Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.