Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Καλαμάτα: «Έκλαιγα και με βίαζε στην κουζίνα του καταστήματος»

Ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο αφέθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 37χρονος που κατηγορήθηκε από μια 44χρονη αλλοδαπή για βιασμό.

Η 44χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, σε νυχτερινό κατάστημα, ο 37χρονος την ακολούθησε στην κουζίνα του καταστήματος και τη βίασε.

Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κανένα στοιχείο βιασμού της γυναίκας. Επιπλέον οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, δεν έδειξαν καμία ύποπτη κίνηση.

Η 44χρονη είχε πάει σε Αστυνομικό Τμήμα και είχε καταγγείλει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον υποτιθέμενο βιασμό της. Είχε πει ότι ο φερόμενος ως δράστης την ακολούθησε και την απομόνωσε.

Παρά τις φωνές της, όπως έλεγε, εκείνος της επιτέθηκε και την βίασε. Πλέον η 44χρονη αλλοδαπή κινδυνεύει να βρεθεί στο εδώλιο, για μια υπόθεση που όπως φαίνεται δημιούργησε η ίδια…

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.