Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Κατερινιώτης επιχειρηματίας κατήγγειλε θυγατρική τράπεζα για παράνομη μεθόδευση πλειστηριασμών των ακινήτων του και τριγωνική παράνομη πώληση του κόκκινου δανείου του (μπλοκαρίστηκαν προσωρινά οι διαδικασίες πλειστηριασμού με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κατερίνης)

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης απέρριψε χθες προσωρινό αίτημα θυγατρικής εταιρίας συστημικής τράπεζας που ζητούσε να συνεχιστούν οι διαδικασίες πλειστηριασμού ακινήτων από Ανώνυμη Εταιρία επιχειρηματία της πόλης μας.

Ο επιχειρηματίας υποστήριξε ότι η πώληση του δανείου του αποτελεί προϊόν παράνομης τριγωνικής συναλλαγής και καταχρηστικής άσκησης δικαιώματος. Επίσης υποστήριξε ότι η θυγατρική, απέκτησε παράνομα το κόκκινο δάνειό του και ότι στην πώληση του δανείου του υπάρχει λογιστική φορολογική απάτη και ότι πρέπει η Δ.Ο.Υ. να ελέγξει τη θυγατρική σύμφωνα με τον Ν.2251/1954. Την υπόθεση χειρίστηκε το δικηγορικό γραφείο Παπανικολάου.

Οι ισχυρισμοί του επιχειρηματία θα αντιμετωπιστούν και θα κριθούν από τον τακτικό δικαστή τον επόμενο μήνα.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.