Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γανόχωρας στην Αστική Σχολή

Να ξεναγηθούν στα μοναδικά έργα της Αίθουσας Γλυπτικής «Ευθυμίου Καλεβρά», που λειτουργεί μόνιμα στην Αστική Σχολή, σε ένα κτίριο ταυτισμένο με την ιστορία και τη ζωή της πόλης είχαν σήμερα το πρωί, οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Γανόχωρας.

Τη δυνατότητα αυτή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου έχουν με μέριμνα και προγραμματισμό του Γραφείου τύπου του Δήμου Κατερίνης μαθητές των σχολείων όλων των βαθμίδων της Πιερίας. Παράλληλα, στους (συνοδευόμενους από τους εκπαιδευτικούς τους) μαθητές δίνονται πληροφορίες για την ταυτότητα και την ιστορία της διαδρομής του κτιρίου της Αστικής Σχολής.

Διαχρονικά, οι επισκέψεις των μαθητών υλοποιούνται στο πλαίσιο σχολικών δραστηριοτήτων, οι οποίες επικεντρώνονται στη γνωριμία των μαθητών των σχολείων, με εμβληματικά κτίρια και θεσμούς της πόλης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.