Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Την καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Κορινού

Και εὐλόγησον τοὺς πλακοῦντας τούτους τοὺς προσφερομένους εἰς δόξαν σὴν καὶ τιμὴν τοῦ ἐν ἁγίοις Πατρὸς ἡμῶν Βασιλείου τοῦ Μεγάλου Ἀρχιεπισκόπου Καισαρείας τῆς Καππαδοκίας.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία μελών, χορευτών και φίλων του συλλόγου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του μορφωτικού συλλόγου νέων Κορινού.


Την ευχή επί Ευλογία της βασιλόπιτας ανέγνωσε ο πατέρας Βασίλειος Γκαντάς μεταφέροντας και τις ευχές του πατρός Χρήστου . Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί πολύ που τίμησαν με την παρουσία τους τον αντιδήμαρχο κοινοτήτων κ Γραμματικόπουλο Κωνσταντίνο που εκπροσώπησε και μετέφερε τις ευχές και του δημάρχου , τον πρόεδρο της κοινότητας Κορινού κ Μορθανάση Γιάννη, καθώς επίσης και τις συμβούλους του κοινοτικού συμβουλίου κα Μαλετσά Κατερίνα και κα Βελλή Κατερίνα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη που με τις συνταγές και τις δημιουργίες τους εμπλούτισαν και ομόρφυναν το μπουφέ με τα κεράσματα .

Τέλος ευχόμαστε σε όλους ένα δημιουργικό , ευλογημένο , χαρούμενο και ευτυχισμένο το νέο έτος με πολιτισμό , Ελλάδα , έθιμα και παραδόσεις .

Μετά τιμής το Δ.Σ


ΠΗΓΗ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.