Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Βελόπουλος: Όταν βεβηλώνονται χριστιανικά μνημεία δεν διαμαρτύρεται κανείς

«Το Μαυροβούνιο είναι μία μικρή χώρα, αλλά είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες της ΕΕ», υποστήριξε μεταξύ άλλων μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Μαυροβουνίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Η Ευρώπη κάνει τα στραβά μάτια στο λαθρεμπόριο τσιγάρων γιατί στόχος είναι η χώρα να απαγκιστρωθεί από την ρωσική επιρροή», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πρόσθεσε ότι «στο Μαυροβούνιο διώκεται η εκκλησία. Η κυβέρνηση προχωρά σε δημεύσεις περιουσιών. Ο πρωθυπουργός μας έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Μαυροβουνίου γι' αυτό το θέμα. Θα ρωτήσετε: «μα για την εκκλησία θα ενδιαφερθούμε;». Ναι μας ενδιαφέρει γιατί είναι ορθόδοξη εκκλησία. Κι εσείς δεν κάνετε τίποτα. Αν αναφερόμασταν στο Ισλάμ θα ήσαστε όλοι στα κάγκελα. Όταν μιλάμε για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία κανείς δεν ενδιαφέρεται. Έχω μια έρευνα που λέει ότι το 2019 ήταν η χειρότερη χρονιά για τους χριστιανούς παγκοσμίως. Δέχθηκαν επιθέσεις, κάηκαν εκκλησίες, βιάστηκαν χριστιανοί», είπε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και συνέχισε.

«Χθες κάποιοι πέταξαν μπογιές σε χριστιανικά μνημεία και εδώ μέσα δεν μίλησε κανείς. Αν το έκαναν αυτό σε ισλαμικό τέμενος όλοι θα φωνάζατε. Κανονικά ο νόμος περί ρατσισμού θα πρέπει να συμπεριλάβει και τους Χριστιανούς. Αλλά εσείς έχετε μια ελληνοφοβική κυβέρνηση, ενώ θα έπρεπε να θεωρούνται ρατσιστικά όλα τα αδικήματα αυτού του είδους και για όλες τις θρησκείες. Όμως ούτε αυτό δεν κάνετε».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επανέλαβε τις επιφυλάξεις του για το ενδεχόμενο προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

«Γιατί δεν ορίζετε τώρα τα 12 ναυτικά μίλια και μετά να πάτε στη Χάγη; Γιατί αν μείνουμε στα 6 ναυτικά μίλια και μετά πάτε στη Χάγη θα χάσουμε τα πάντα. Να ξέρετε πως αυτή η ιστορία με την Χάγη, την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα θα είναι τα δικά σας Ίμια», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Ακούσατε τι είπε ο Πάϊατ; Ο φίλος σας; Που βγαίνετε όλοι οι υπουργοί της ΝΔ, παλιότερα έβγαιναν και του ΣΥΡΙΖΑ, και φωτογραφίζεστε μαζί του. Είπε να κάνουμε συνεκμετάλλευση. Δεν ξεκαθαρίζει νησιά, νησίδες, βραχονησίδες στην δήλωσή του».

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των προστατευομένων μαρτύρων για την υπόθεση Novartis.

«Αυτοί οι προστατευόμενοι μάρτυρες, παύουν να είναι προστατευόμενοι όταν είναι κρυπτόμενοι. Ήρθε η ώρα να τους βγάλετε τις κουκούλες και να μας πουν αν έλεγαν αλήθεια ή ψέματα. Τι έγινε με τη Novartis. Θα τους ξεκουκουλώσουμε για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κουκουλώσουν το σκάνδαλο. Αυτή η ιστορία δεν θα είχε φθάσει εδώ αν η ΝΔ είχε δεχθεί την πρότασή μας να πηγαίνουν οι πολιτικοί στον φυσικό δικαστή», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.