Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΜΠΕΤΤΥ) ΣΚΟΥΦΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Κατερίνης και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Βελλή Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Μπεκιαρόπουλο Ευάγγελο και τον Ταμία κ.Καζαντζίδη Κων/νο είχε τη Δευτέρα 10/2 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ.Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημά τους.
Στην διάρκεια της συνάντησης πέρα από τα πάγια αιτήματα των συνταξιούχων που αφορούν την αύξηση των συντάξεων και την αποκατάσταση των αδικιών που υπέστησαν τα τελευταία χρόνια, τέθηκαν και θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους.

Εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό τους για την ανακοίνωση τραπεζικών ιδρυμάτων ότι τα ταμεία των τραπεζών θα εξυπηρετούν μόνο επιχειρηματίες, θα καταργηθούν τα βιβλιάρια συναλλαγών τους, με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν πάρα πολύ οι συναλλαγές τους, μιας και δεν μπορούν όλοι να εξυπηρετηθούν από τα ΑΤΜ λόγω αδυναμίας τους να τα χειριστούν.

Η κ.Σκούφα εξέφρασε τη συμπαράστασή της και δήλωσε ότι θα βοηθήσει αμέριστα και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Τέλος η κ.Σκούφα αποδέχτηκε την πρόσκλησή τους να επισκεφτεί άμεσα και το γραφείο τους.


Εκ του γραφείου τύπου της βουλεύτριας Πιερίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ελισσάβετ (Μπέττυ)Σκούφα
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.