Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεχάρη τον Τζιτζικώστα ο ΣΕΒΕ για την προεδρία στην Επιτροπή Περιφερειών

Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του στην Προεδρία της Επιτροπής Περιφερειών της ΕΕ απέστειλε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ-Συνδέσμου Εξαγωγέων κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.

Στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ αναφέρει ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό και ιδιαίτερα τιμητικό για όλους εμάς ο ορισμός με τη σύμφωνη γνώμη όλου του σώματος για πρώτη φορά στην ιστορία της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενός Έλληνα Προέδρου και μάλιστα άξιου και διακεκριμένου εκπροσώπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

«Είμαστε σίγουροι ότι ο κ. Τζιτζικώστας θα ανταποκριθεί επάξια στις πολλαπλές προκλήσεις και της νέας του θέσης, αξιοποιώντας την πλούσια και πολύτιμη εμπειρία του στην περιφερειακή και όχι μόνο πολιτική», επισημαίνει και προσθέτει:

«Ενδεικτικές άλλωστε για τη βέβαιη επιτυχία του έργου του είναι οι προτεραιότητες που έθεσε  για τη θητεία των επόμενων δυόμιση χρόνων, αναφερόμενος σε θέματα όπως εδαφική συνοχή, καινοτομία, επιχειρηματικότητα, αλληλεγγύη, μεταρρυθμίσεις των σημερινών πράσινων, ψηφιακών και δημογραφικών επαναστάσεων, αειφόρο ανάπτυξη, κοινωνία των πολιτών, ψηφιακός μετασχηματισμός, ενίσχυση της δύναμης στις περιφερειακές και τοπικές αρχές, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ένωση να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των πολιτών».

Ο ΣΕΒΕ εύχεται στον νέο Πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών «κάθε επιτυχία στο έργο του και δηλώνει ότι είναι στη διάθεσή του για όποια συνεργασία και μέσα από τη νέα του ιδιότητα».
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.