Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Χρυσιδης των Ολυμπίων Κατερίνης

Πρωταθλητής Ελλάδας στους πανελλήνιους αγώνες ελληνορωμαϊκης πάλης που έγιναν το προηγούμενο Σάββατο στην πόλη των Τρικάλων αναδείχθηκε ο γίγαντας ύψους 1,92 cm Χρυσιδης Αχιλλέας των Ολυμπίων Κατερίνης ,νικώντας τρεις αντιπάλους του στην βαρειά κατηγορία των 110 κιλών .
Επίσης για μια ακόμη χρονιά απέδειξε την σταθερότητα και την αξία του ο Γκιρνης Ραφαήλ κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στα 92 κιλά μετά από 4 νικηφόρους αγώνες και μια ήττα .

Το επόμενο μετάλλιο για τους Ολύμπιους και την πόλη της Κατερίνης το οποίο ήταν και το πρώτο του σε πανελληνίο επίπεδο ηταν το ασημένιο στα 48 κιλά από τον Ευρυπίδη αποστολου .

Το καρέ συμπλήρωσε με την 7η θέση στα 110 κιλά ο Αρίων κολωσεντας φέρνοντας έτσι παρά τις πολλές ελλείψεις αθλητών (λόγω γρίπης )που είχε η Κατερινιωτικη ομαδα στις 4 κορυφαίες της Ελλάδας μετά τα Α.Λιοσια τον ΠΑΟΚ και τον Εθνικό Αθηνών.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μεταλλια συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στο προπονητήριο των Ολυμπίων που εδρεύει στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Κατερίνης (Κανελλόπουλου 2) μιας και κέρδισαν θέση στην Εθνική ομάδα που θα συμμετάσχει στους επόμενους μεσογειακούς αγώνες .

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.