HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Έπεσε πάνω τους χιονοστιβάδα και αυτοί έβγαζαν βίντεο

Ο Paco Roses και μια ομάδα Ισπανών κινηματογραφιστών γύριζαν ένα ντοκιμαντέρ στο Πακιστάν όταν συνέβη το αδιανόητο. Ένα στρώμα χιονιού "έσπασε" από το βουνού και άρχισε με ορμή να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, αφού στην αρχή υποτίμησαν το γεγονός, είχαν 3 δευτερόλεπτα για να αντιδράσουν.

Το αρχικό γέλιο μετατράπηκε σε φόβο και ανησυχία καθώς η χιονοστιβάδα όχι μόνο δεν σταματούσε αλλά γινόταν πιο ορμητική. Ευτυχώς για τους ίδιους από πίσω τους υπήρχε μια βραχώδη προεξοχή στην οποία κατέφυγαν για να προστατευτούν. Το γέλιο εξαφανίστηκε και ένας από τους κινηματογραφιστές ρωτάει αν είναι όλοι καλά την ώρα που αέρας με θερμοκρασία κάτω από το μηδέν παγώνει το κεφάλι του.Μετά από λίγα δευτερόλεπτά έχουν όλα τελειώσει χωρίς ευτυχώς να πάθει κανένας τίποτα.

Μπορείτε να δείτε δεκάδες χαριτωμένα βίντεο για ζώα και τα μωρά, τα οποία υπάρχουν για την ψυχαγωγία μας. Το συγκεκριμένο βίντεο όμως δεν είναι διασκεδαστικό αλλά μια μαρτυρία για την καταστροφική δύναμη της φύσης.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια