Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Γιατί νιώθει την ανάγκη να διαψεύσει ο Δήμος Κατερίνης δημοσιεύματα για δημιουργία νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή μας;

Πριν 4 περίπου ώρες, στην επίσημη σελίδα του Δήμου Κατερίνης στο facebook βγήκε μια ανακοίνωση με την οποία ο Δήμος διαψεύδει δημοσιεύματα του αθηναϊκού τυπου, που διακινούν σενάρια για ενδεχόμενο εγκατάστασης στην Πιερια, κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων.

Συγκεκριμένα γράφει η επίσημη ανακοίνωση:

«Επειδή τις τελευταίες ώρες, με αφορμή δημοσιεύματα του αθηναϊκού τυπου, διακινούνται σενάρια για ενδεχόμενο εγκατάστασης στην Πιερια, κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων, ο Δήμος Κατερινης διευκρινίζει πως καμία κρατική υπηρεσία ή φορέας της κυβέρνησης δεν έχει έλθει σε επαφή με τη δημοτική αρχή και καμία απολύτως είτε επίσημη είτε άτυπη ενημέρωση υπάρχει στο Δήμο Κατερινης για αυτό το θέμα.»

Η ανάρτηση στο facebook:


Το ερώτημα που ωστόσο γεννάται εύλογα είναι, γιατί ο Δήμος Κατερίνης νιώθει την ανάγκη, και μάλιστα σήμερα Κυριακή, να βγάλει μια τέτοια ανακοίνωση; Γιατί το θεώρησε ως επείγον και προχώρησε σε άμεση έκδοση επίσημης ανακοίνωσης;


Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.