Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας έκοψε την βασιλόπιτα της (φωτο+βίντεο)

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 η Ένωση Συγγραφέων Πιερίας έκοψε την Βασιλόπιτα για το έτος 2020.

Συγγραφείς, ποιητές, ζωγράφοι και φίλοι βρήκαν έτσι την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές μαζί.

Μετά την ομιλία του Αγγέλου Αγγελίδη, Πρόεδρος της Ένωσης, μια τιμητική πλακέτα δόθηκε στον Τάσο Τερζή, τέως Δήμαρχος Αιγινίου, για τον πλούσιο συγγραφικό του έργο.

Καλωσορίσαμε επίσης τον Γιωργο Σπυριδόπουλο, νέο μέλος της Ένωσης.

Ο κύριος Κατανάς, ο οποίος αντιπροσώπευε τον Δήμαρχο Κατερίνης, επιβεβαίωσε ότι ο Δήμος είναι πάντα δίπλα στην Ένωση και ανοιχτός σε κάθε πρόταση της…

Ακολούθησε γεύμα και μουσικό πρόγραμμα.

Ρεπορτάζ : Ιζαμπέλ Δέδε

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.