Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Οι Θρακιώτες ακύρωσαν τις φετινές τους αποκριάτικες εκδηλώσεις!

Ντόμινο οι εξελίξεις στο σοβαρό θέμα του Κορωνοϊού που πλέον χτύπησε και την χώρα μας. Ένας – ένας οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, μετά τους Δήμους, ακυρώνουν τις αποκριάτικες εκδηλώσεις τους και τα προγραμματισμένα Κούλουμα που είχαν για φέτος.

Σειρά αυτή την φορά έχουν οι Θρακιώτες, οι οποίοι ακύρωσαν με ανακοίνωσή τους στα κοινωνικά δίκτυα τις φετινές τους εκδηλώσεις, προκειμένου να συμμορφωθούν στην Κοινή Υπουργικής Απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με Αρ. Πρ. 13776/27 Φεβ 2020, για λόγους άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19

Δείτε τις αναρτήσεις τους:Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.