Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποτελέσματα της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας

Για την 21η αγωνιστική της Α’ Ε.Π.Σ. Πιερίας ο Βατανιακός συνέτριψε με 6-0 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και διατηρήθηκε στο -7 από τον πρωτοπόρο Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, ο οποίος νίκησε δύσκολα με 1-0 την Α.Ε. Περίστασης.

Αναγέννηση Κολινδρού και Ακαδημία Πλαταμώνα έμειναν στο μηδέν και δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ήττα της ΠΑΕ Ποντίων από τον ΓΑΣ Σβορώνου με 1-0 επί της μέσα στο «Θεόδωρος Παπαδόπουλος».

Ο Θερμαϊκός Κορινού συνέτριψε στο Β’ ΔΑΚ τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 4-0, ενώ αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε ο Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη που νίκησε εκτός έδρας με 3-1 την Αναγέννηση Σβορώνου.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Βατανιακός - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας                              6-0
Άρης Κοκκινοπλιτών - Θερμαϊκός Κορινού                      0-4
Αναγέννηση Σβορώνου - Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη      1-3
Αναγέννηση Κολινδρού - Ακαδημία Πλαταμώνα              0-0
ΠΑΕ Ποντίων 2012 - ΓΑΣ Σβορώνου                                 0-1
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - Α.Ε. Περίστασης                        1-0
Μύτικας Λεπτοκαρυάς - Εθνικός Κατερίνης                      0-3 α.α.

Επόμενη αγωνιστική (22η, 8/3/20 - 15:00):
Εθνικός Κατερίνης - Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Α.Ε. Περίστασης - ΓΑΣ Σβορώνου
Ακαδημία Πλαταμώνα - ΠΑΕ Ποντίων 2012
Πιερικός Αστήρ Κ. Αγιάννη - Αναγέννηση Κολινδρού
Αναγέννηση Σβορώνου - Άρης Κοκκινοπλιτών
Θερμαϊκός Κορινού - Βατανιακός
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας - Μύτικας Λεπτοκαρυάς (3-0 α.α.)


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.