HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Με τον πρώην Υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Χάρη Καστανίδη κόβει την πίτα το "Κίνημα Αλλαγής Πιερίας"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πιερίας του Κινήματος Αλλαγής, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος στην πολιτική εκδήλωση-κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο Κέντρο « Ελιά »,Εθνικού Σταδίου 3, Κατερίνη.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο  Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής  Χάρης Καστανίδης .



 Για την Νομαρχιακή Επιτροπή

         Κώστας Κιτιξής
        Γραμματέας ΝΕ
Κινήματος Αλλαγής Πιερίας

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια


Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!