Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Φωτογραφίες από τον χορό των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε εχθές ο καθιερωμένος ετήσιος χορός των δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας με μεγάλη επιτυχία.

Παρόντες ήταν και οι τρεις Δήμαρχοι των Δήμων Πιερίας, οι οποίοι ευχήθηκαν τόσο στον πρόεδρο κ. Χρήστο Κομπατσιάρη, όσο και στα μέλη του συλλόγου δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας καλή χρονιά και καλή συνεργασία.

Με την ευκαιρία οι δημοτικοί υπάλληλοι έκοψαν κι την καθιερωμένη βασιλόπιτα τους Τυχερή της ημέρα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης κ Σοφία Μαυρίδου. Το δώρο της βασιλόπιτας που κέρδισε ήταν μια τηλεόραση 32 ιντσών την οποία η κ. Μαυρίδου χάρισε στην Μέριμνα του Παιδιού.

Η βραδιά είχε άφθονο κέφι και έκλεισε με πολύ μουσική και χορό. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Ετικέτες , ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.