Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Αποζημιώσεις θα διεκδικήσουν οι δήμαρχοι – Τεράστια οικονομική ζημιά από την ακύρωση των καρναβαλικών παρελάσεων

Μεγάλο οικονομικό πλήγμα για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που φιλοξενούν καρναβαλικές εκδηλώσεις. Αποζημιώσεις θα διεκδικήσουν οι δήμαρχοι.


Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό από την απόφαση Κικίλια να ακυρωθούν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα λόγω Κορωνοϊού, επικρατεί απογοήτευση μεταξύ των δήμων και των περιοχών που θα φιλοξενούσαν καρναβαλικές εκδηλώσεις στο τελευταίο τριήμερο της αποκριάς.

Η οικονομική ζημία είναι δεδομένη καθώς οι ακυρώσεις σε ξενοδοχεία και καταλύματα διαδέχεται η μία την άλλη μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.

«250 λεωφορεία από Κωνσταντινούπολη και 150 από Βουλγαρία αναμένονταν να έρθουν το τριήμερο στην Ξάνθη» είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Εμμανουήλ Τσέλεπης. Μόνο για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής είχαν πουληθεί 16.000 στολές ενώ ακυρώθηκαν συναυλίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής.

«Όλα τα ξενοδοχεία ήταν γεμάτα όχι μόνο στην Ξάνθη αλλά και σε όμορους νομούς, όπως στην Καβάλα και το Φανάρι Κομοτηνής. Οι οικονομικές απώλειες θα φτάσουν τα 2 εκ ευρώ, τόσοι ήταν οι τζίροι που γινόντουσαν τα τελευταία χρόνια» υποστήριξε ο δήμαρχος Ξάνθης τονίζοντας ότι θα απαιτήσει αποζημιώσεις από το κράτος.

«Η ακύρωση ήρθε στην χειρότερη στιγμή. Χιλιάδες κόσμου θα έρχονταν στην Κοζάνη. Υπερπλήρη ήταν τα ξενοδοχεία. Αναμενόμενες οι ακυρώσεις, προφανώς αρκετός κόσμος δεν θα έρθει» σημειώνει από τη πλευρά του ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

«Μόνο από τον δήμο είχαμε επενδύσει 150.000 ευρώ για τις εκδηλώσεις. Είχα επικοινωνία με την ΚΕΔΕ και θα κινηθούμε συγκροτημένα για τις αποζημιώσεις» πρόσθεσε.

«Τρεις καρναβαλικές εκδηλώσεις ακυρώνονται στο δήμο Λαγκαδά . Θα είναι πλήγμα για την οικονομία της περιοχής γιατί και στο καρναβάλι του Σοχού και του Λαγκαδά και του Ασκού έρχεται πολύς κόσμος» σημειώνει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Ιωάννης Ταχματζίδης. «Ασφαλώς και θα υπέγραφα» υποστήριξε σε ένα μαζικό αίτημα των δημάρχων για αποζημιώσεις.


Πηγή
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.