Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

Σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας ‘‘Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ’’.

     Σε μια περίοδο όπου οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς βιώνουν την ανασφάλεια, την τρομοκρατία, τις μειώσεις μισθών, τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καλούμε τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, στα εμπορικά καταστήματα, στα εργοστάσια, στα γραφεία, να μαζικοποιήσουν τις γραμμές του Συνδικάτου για να διεκδικήσουμε με καλύτερους όρους ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

     Καλούμε σε συσπείρωση για να υπερασπιζόμαστε από καλύτερη θέση τους εκβιασμούς της εργοδοσίας. Για να ορθώσουμε ανάστημα απέναντι στις πολιτικές της εκάστοτε κυβέρνησης, που μας θέλει φθηνούς και ευέλικτους. Για να πετάξουμε στην άκρη τους εργατοπατέρες από το συνδικαλιστικό κίνημα και να προβάλλουμε τις απαιτήσεις μας με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. 
     
Η εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φλεβάρη στις 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης (Αγίας Λαύρας 24) συμμετέχουμε όλοι στην κορυφαία συνδικαλιστική διαδικασία, την Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΣΙΥΝΠ.

     Αν δεν υπάρξει απαρτία η Συνέλευση θα γίνει στις 25 Φλεβάρη στις 6:30μμ στο Εργατικό Κέντρο. Εφόσον για δεύτερη φορά δεν υπάρξει απαρτία, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις  στον ίδιο χώρο στις 26 Φλεβάρη στις 6:30μμ.

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι τα εξής:

1.      Διοικητικός απολογισμός από την απερχόμενη διοίκηση
2.      Οικονομικός απολογισμός (έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής)
3.      Προϋπολογισμός
4.      Σχεδιασμός δράσης
5.      Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
6.      Επιλογή δευτεροβάθμιας οργάνωσης για αντιπροσώπευση στη ΓΣΕΕ

Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.