Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Επιστρέφουν μέσω Ρώμης άλλοι δύο Έλληνες από τη Ουχάν

Επιστρέφουν άλλοι δύο Έλληνες από τη Γουχάν, την κινεζική πόλη που πρώτη χτυπήθηκε από τον κοροναϊό. Αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας με στρατιωτικό αεροπλάνο από τη Ρώμη.

Άλλοι δύο Ελληνες επιστρέφουν από τη Γουχάν, την κινεζική πόλη που πρώτη χτυπήθηκε από τον κοροναϊό. Οι δύο Ελληνες αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας με στρατιωτικό αεροπλάνο από τη Ρώμη.

Δεν έχουν σύμπτωματα, είναι καλά στην υγεία τους και θα τους πάνε προληπτικά σε νοσοκομείο.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.