Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης πάει... Broadway παρέα με το 5ο ΓΕΛ Καβάλας!

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Κατερίνης "πάει"... Broadway, παρέα με το 5ο ΓΕΛ Καβάλας -που συμπράττει με το 7ο Γυμνάσιο Καβάλας-, στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Μαθητικών Καλλιτεχνικών Αγώνων 2020, που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.

Άλλωστε, οι μαθητές και οι μαθήτριες του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης, λατρεύουν το θέατρο και ομιλούν.... άπταιστα την "αγγλικήν γλώσσαν" παρακαλώ (Για του λόγου το αληθές δείτε τα 10 μέχρι στιγμή επεισόδια της αγγλόφωνης σειράς "Special Souls in English lessons"), έστω κι αν τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει στροφή στον... κινηματογράφο.


Το 5ο ΓΕΛ Καβάλας πραγματικά εντυπωσίασε στους Αγώνες Τέχνης '20, παρουσιάζοντας το Μusical Annie, εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, με συμπρωταγωνιστή ένα μικρό σκυλάκι, που έκλεψε, κυριολεκτικά και μεταφορικά, την παράσταση, μαζί βέβαια με όλους και όλες όσοι έπαιξαν επί σκηνής, σε μία ανατρεπτική και τολμηρή ταυτόχρονα θεατρική διασκευή.


To ENEEΓΥΛ Κατερίνης συμμετείχε και βραβεύτηκε στους Αγώνες Τέχνης 2020, στην ενότητα Φωτογραφία, με μία αποκλειστική δημιουργία, σύλληψη, σύνθεση και φωτογραφική εκτέλεση, του μαθητή του, Γιάννη Θ.


Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06) & Νίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη για έκτη συνεχή χρονιά, με την έγκριση του ΥΠΑΙΘ (112215/Δ2/10-07-2019), διοργανώνουν τους πανελλήνιους μαθητικούς Αγώνες Τέχνης, από την Πέμπτη, 20 έως και το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 49 σχολεία και πάνω από 700 μαθητές από όλη την Ελλάδα.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.