Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας της Χορωδίας Canto Olympus Αιγινίου.

Στην εκδήλωση την οποία ευλόγησε ο Πάπα-Ηλίας, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Παπάς και ο πρόεδρος του ΔΗΦΟΠΑΠΟΥ κ. Πλασταράς Κωνσταντίνος.


Στο καλωσόρισμά του ο Διευθυντής της Χορωδίας κ. Μιχάλης Καρυοφυλλίδης ζήτησε τη συμπαράσταση του δήμου στις δραστηριότητες της Χορωδίας και ευχαριστώντας το Δήμαρχο για την παρουσία του υπογράμμισε ότι ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας τους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος επεσήμανε τις εξαιρετικές παρουσίες και διακρίσεις της Χορωδίας, που με τις συμμετοχές της σε διάφορες συναυλίες μεταφέρει το όνομα του Δήμου σε πολλά μέρη της πατρίδας μας. Παράλληλα υποσχέθηκε τη συμπαράσταση του Δήμου στις δραστηριότητες της Χορωδίας.


Πηγή: Οδηγός Πιερίας


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.