Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

“Παρουσίαση Α’ Βοηθειών και Τεχνικής Αφαίρεσης Κράνους από τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας στο Chopper Riders Club”

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας βρέθηκε στο “Chopper Riders Club” μετά από πρόσκλησή του κ. Γιώργου Ιωάννου. Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν η παρουσίαση των Α΄ Βοηθειών, καθώς και της διαδικασίας αφαίρεσης κράνους σε μοτοσικλετιστές.
Αρχικά, οι παρευρισκόμενοι και οι παρευρισκόμενες του “Chopper Riders Club” ενημερώθηκαν από τις εκπαιδεύτριες κ. Αθηνά Γεραρίδου, κ. Άντζελα Μαρανή και κ. Ιωάννα Μαυρίδου σε θεωρητικό επίπεδο για τις Α΄ Βοήθειες και για τη διαδικασία αφαίρεσης του κράνους.


Έπειτα, ακολούθησε η εξάσκηση τους πάνω σε βασικές πρακτικές. Πιο συγκεκριμένα, εξασκήθηκαν στον τρόπο της άμεσης Αφαίρεσης του Κράνους σε μοτοσικλετιστές στον τόπο του ατυχήματος, στην Πλάγια θέση Ασφαλείας, καθώς και στην τεχνική εξαγωγής ενός ξένου σώματος κατά την κατάποση, δηλαδή την τεχνική Heimlich.

Ευελπιστούμε η παρουσία μας στο “Chopper Riders Club” να ήταν εποικοδομητική και να λειτούργησε ως έναυσμα στους παρευρισκόμενους για την περαιτέρω ενίσχυση των γνώσεων τους, αλλά και την εφαρμογή αυτών σε μια πιθανή δύσκολη κατάσταση.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας τους ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους. 


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.