Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Σε καραντίνα οι δύο Έλληνες από το Diamond Princess

Έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα οι δύο Έλληνες επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Diamond Princess, το οποίο βρίσκεται αγκυροβολημένο και σε καραντίνα στην Ιαπωνία, λόγω κορωνοϊού. Δεν έχουν εμφανίσει συμπτώματα αλλά θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Το ταξίδι επιστροφής των δύο Ελλήνων ξεκίνησε από το Τόκιο της Ιαπωνίας, με πρώτο σταθμό το Βερολίνο και δεύτερο τη Ρώμη από όπου παραλήφθηκαν από ένα ελληνικό στρατιωτικό αεροσκάφος C27 το οποίο τους επέστρεψε στην Ελλάδα.

Οι δύο Έλληνες θα τεθούν σε καραντίνα 14 ημερών προκειμένου να υποβληθούν σε ειδικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί εάν φέρουν ή όχι τον κορωνοϊό και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν σε «εθελούσια απομόνωση» δύο εβδομάδων.


ΠηγήΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.