Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίνη - Θα γίνει εξέταση DNA σε γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίνη καθώς όπως γνωστοποιήθηκε πίσω από το θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής ήταν η «νεκρή» μητέρα της, η οποία εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με το protothema.gr η μητέρα της μαζί με τον πατέρα της οργάνωσαν την εξαφάνιση ώστε ένας- ένας να πάνε στη Γαλλία

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ από τον Γάλλο σύνδεσμο ότι στο προάστιο Σεντ Ετιέν, ζει μια γυναίκα, η οποία δηλώνει μητέρα της μικρής, λέγοντας μάλιστα ότι μέχρι το βράδυ θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία με το κοριτσάκι.

Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας της Βαλεντίν είχε αρχικά δηλώσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού είναι νεκρή, για να τα «μαζέψει» στη συνέχεια και να παραδεχτεί ότι η γυναίκα του είναι εν ζωή.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς τα νέα στοιχεία θέλουν τη γυναίκα που ταξίδεψε με την μικρή Βαλεντίν από την Αθήνα στην Γαλλία να μην είναι η θεία της, όπως αρχικά είχε πει ο πατέρας, αλλά η μητέρα της.

Εξέταση DNA

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και οι Γάλλοι συνάδελφοί τους, είναι πλέον πολύ επιφυλακτικοί για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον δεν γνωρίζουν ποια τελικά είναι η συγγένεια όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Της Βαλεντίν, του πατέρα, της θείας ή μητέρας του 7χρονου κοριτσιού.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα καταφύγουν στη λύση της εξέτασης DNA, ώστε να διαπιστωθούν οι σχέσεις και ο βαθμός συγγένειας, αφού πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.