HCN Fiber Connected

Viber- Γίνετε ρεπόρτερ της Kapa News


Ακολουθήστε το Kapa News στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση


Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίνη - Θα γίνει εξέταση DNA σε γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η μητέρα της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίνη καθώς όπως γνωστοποιήθηκε πίσω από το θρίλερ της εξαφάνισης της μικρής ήταν η «νεκρή» μητέρα της, η οποία εμφανίστηκε.

Σύμφωνα με το protothema.gr η μητέρα της μαζί με τον πατέρα της οργάνωσαν την εξαφάνιση ώστε ένας- ένας να πάνε στη Γαλλία

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ από τον Γάλλο σύνδεσμο ότι στο προάστιο Σεντ Ετιέν, ζει μια γυναίκα, η οποία δηλώνει μητέρα της μικρής, λέγοντας μάλιστα ότι μέχρι το βράδυ θα παρουσιαστεί στην Αστυνομία με το κοριτσάκι.

Μια εξέλιξη που ανατρέπει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς ο πατέρας της Βαλεντίν είχε αρχικά δηλώσει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας ότι η σύζυγός του και μητέρα του κοριτσιού είναι νεκρή, για να τα «μαζέψει» στη συνέχεια και να παραδεχτεί ότι η γυναίκα του είναι εν ζωή.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, καθώς τα νέα στοιχεία θέλουν τη γυναίκα που ταξίδεψε με την μικρή Βαλεντίν από την Αθήνα στην Γαλλία να μην είναι η θεία της, όπως αρχικά είχε πει ο πατέρας, αλλά η μητέρα της.

Εξέταση DNA

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών, αλλά και οι Γάλλοι συνάδελφοί τους, είναι πλέον πολύ επιφυλακτικοί για το τι ακριβώς συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και πλέον δεν γνωρίζουν ποια τελικά είναι η συγγένεια όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Της Βαλεντίν, του πατέρα, της θείας ή μητέρας του 7χρονου κοριτσιού.

Έτσι, όλα δείχνουν πως θα καταφύγουν στη λύση της εξέτασης DNA, ώστε να διαπιστωθούν οι σχέσεις και ο βαθμός συγγένειας, αφού πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια