Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

KATERINI RUN 2020: Το άγαλμα της Ελευθερίας στο μετάλλιο της αθλητικής γιορτής


Το άγαλμα της Ελευθερίας, το οποίο δεσπόζει στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, έργο, κατασκευασμένο από ορείχαλκο, που φιλοτέχνησε το 1973, με δαπάνη του Δήμου, ο αείμνηστος δημιουργός Ευθύμιος Καλεβράς (1929-2011), αποσπώντας μάλιστα πρώτο βραβείο σε Πανελλήνιο διαγωνισμό, αποτελεί το θέμα του μεταλλίου, της διοργάνωσης «KATERINI RUN».


Παράλληλα, έτοιμο είναι το επίσημο αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι (t-shirt) της διοργάνωσης, το οποίο θα δοθεί σε όλους τους αθλητές – αθλήτριες,  οι οποίοι συμμετέχουν στον αγώνα των 21.100 μέτρων. Βασικά χαρακτηριστικά του είναι οι όμορφοι χρωματισμοί, η ποιότητα και η άρτια εφαρμογή του.Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα (Αγώνας Δρόμου 21.100 μέτρων - Λαϊκός Δρόμος Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.005 μέτρων), της διοργάνωσης “Katerini Run 2020” συνεχίζονται έως και σήμερα 28 Φεβρουαρίου. Για εκπρόθεσμες εγγραφές επικοινωνήστε τηλεφωνικά από αύριο Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στα τηλέφωνα: 6976 692 445 (πρόεδρος «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος) & 6977 753 739 (αντιπρόεδρος «ΖΕΥΣ» Ευάγγελος Γερομιχαλός).

Εξασφαλίστε τη θέση σας στις λίστες εκκίνησης!

Online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:


Ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας. Για να «κατεβάσετε» τη φόρμα ομαδικών εγγραφών πιέστε εδώ:

Όπως είναι γνωστό, διοργανωτές του αγώνα είναι ο  Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ο Δήμος Κατερίνης και ο Οργανισμός Αθλητισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Λάβετε θέσεις στην αθλητική γιορτή!

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.