Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Διάσημη ποpνοσταρ συνελήφθη επειδή έδειρε τον φίλο της

Με χειροπέδες κατέληξε η γνωστή ποpνοστάρ Jesse Jane, καθώς συνελήφθη πριν λίγες μέρες στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ κατηγορούμενη ότι έδειρε τον φίλο της.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών ποpνό, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Cindy Taylor, φέρεται να χτύπησε στο πρόσωπο τον φίλο της, μαυρίζοντάς του το μάτι και να δάγκωσε το χέρι του κατά τη διάρκεια καυγά που είχαν την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι, σύμφωνα με το TMZ.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όταν άρχισε να μαλώνει. Η ένταση κορυφώθηκε όταν η Jane πέταξε τα φάρμακα του φίλου της, τα οποία πίστευε ότι ήταν στεροειδή, στα σκουπίδια. Όταν αυτός αντέδρασε, η Jane του επιτέθηκε.

Η ίδια είπε στη συνέχεια στους αστυνομικούς ότι ο φίλος της την έπιασε από τον λαιμό και την έριξε στον τοίχο. Αλλά οι αρχές, σύμφωνα με το TMZ, δεν βρήκαν ίχνη τραυματισμού πάνω της.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.