Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΓΙΑΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗΝ PELLA TV

Το Σάββατο 8-2-2020 και ώρα 15.05' και σε επανάληψη την Δευτέρα 10-2-2020 και ώρα 19.00', θα προβληθεί από την Pella tv η εκδήλωση της Ομάδας Επιστημόνων Κολινδρού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον Κολινδρό Πιερίας και θέμα είχε την «Ψυχική ανθεκτικότητα στα παιδιά και τους εφήβους».

Ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια εκπαιδευτικής ψυχολογίας και ανθρώπινης ανάπτυξης του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ελευθερία Γωνίδα. Συνδιοργανώθηκε από τον ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, τους Συλλόγους Γονέων των Σχολικών Μονάδων της κωμόπολης και τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο "Νικόλαος Λούσης".

 Η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης έγινε με μέριμνα της επιχείρησης εμπορίας κρεάτων στον Κολινδρό, των αδελφών Τσιανακούδα. Χορηγός δε επικοινωνίας είναι η Pella tv.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.