Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

ΑΣΟΕΕ: Βίντεο με αστυνομικό να τραβά όπλο ανέβηκε στα social media (Video)

Απρόσμενη τροπή παίρνουν τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ).

Σύμφωνα με ερασιτεχνικά βίντεο που ανέβηκαν στα social media, στη διάρκεια της έντασης και μέσα στο χώρο του ιδρύματος, αστυνομικός με πολιτικά φέρεται να έβγαλε όπλο ενάντια στους διαμαρτυρόμενους.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα επεισόδια άρχισαν όταν αστυνομικές δυνάμεις έκαναν επιχείρηση κατά του παραεμπορίου στην ΑΣΟΕΕ.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν αστυνομικό σε μοτοσικλέτα να δέχεται επίθεση από αγνώστους που βγήκαν μέσα από το ίδρυμα.


ΠηγήΔημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.