Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

To "βρωμόσκυλο" του ΕΝΕΕΓΥΛ Κατερίνης στα χέρια των "Specialists" του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης! (video)

Το "βρωμόσκυλο" είναι η νέα πολυαναμενόμενη ταινία μικρού μήκους του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης και οι "Specialists", το high quality team του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας & Ευεξίας (Ειδικότητα Κομμωτικής και Αισθητικής Τέχνης, με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Σοφία Κουρουτιάδου) του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Πιο συγκεκριμένα, οι τέσσερις πρωταγωνιστές (Γιώργος, Ειρήνη, Ειρήνη & Ιωάννα) της νέας κινηματογραφικής παραγωγής του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου & Λυκείου Κατερίνης, πριν τα γυρίσματα της νέας ταινίας, σε σενάριο του Αστέριου Τσίκρα και σκηνοθεσία της καθηγήτριας Θεοδώρας Γιαννακίδου, αφέθηκαν στα χέρια των "Specialists", για το hair styling και το make up (Ειδικότητα Αισθητικής Τέχνης: Βασιλική Γαλερή, Νικολίνα Ζούκα, Άννα-Μαρία Ιωαννίδου, Παυλίνα Κουκοδήμου, Χριστίνα Σαρηγιαννίδου, Σοφία Τελιογλανίδου, Ελένη Τζιουβάρα & Ειδικότητα Κομμωτικής Τέχνης: Kατερίνα Ευαγγελοπούλου, Ευαγγελία Τζουμέρκα), μαζί με την πρωταγωνίστρια του αγγλόφωνου concept "Special Souls in English lessons" No8 (Bασιλική), που "τρέχει" παράλληλα στο ειδικό σχολείο, με υπεύθυνη καθηγήτρια την Μάρθα Γιαννακίδου.

Τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά, είναι η αλήθεια, αλλά το backstage video αποκαλύπτει ένα μόνο ενδεικτικό απόσπασμα από την κινηματογραφική μεταμόρφωση, για την οποία θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες μέρες για να την απολαύσετε επί της οθόνης!

Video & Photo Shooting, Δημοσιογραφικό σχόλιο: Nίκος Κολίτσης (ΠΕ02)

Μουσική επιλογή: Mάρθα Γιαννακίδου (ΠΕ06)Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.