Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

109.740 € από το “ΦΙΛΟΔΗΜΟ ΙΙ” στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού

Εγκρίθηκε το αίτημα που είχε υποβληθεί από το δήμο Πύδνας-Κολινδρού το Δεκέμβριο 2019, για ένταξή του στο πρόγραμμα του “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. ΙΙ” με τίτλο “Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της χώρας”.

Το έργο, συνολικού ποσού 109.740 €, αφορά το σύνολο των σχολικών κτηρίων του δήμου (Νηπιαγωγία-Δημοτικά-Γυμνάσια-Λύκεια) και θα πραγματοποιηθεί εντός του 2020.
 
 Η υλοποίηση του έργου θα επιλύσει ένα σημαντικότατο και χρόνιο πρόβλημα των σχολικών κτηρίων του δήμου, που έχει άμεση σχέση με την ασφάλεια τόσο των μαθητών όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Γραφείου τύπου Δήμου


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.