Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Δήμος Κατερίνης: Κλειστά τα σχολεία έως τις 10 Απριλίου - Πράξη ανευθυνότητας το παιχνίδι και ο συνωστισμός στις σχολικές αυλές

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί ότι με Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία ελήφθη κατόπιν εισήγησης της εθνικής επιτροπής προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, αποφασίζεται η παράταση της απαγόρευσης λειτουργίας των σχολείων όλων των βαθμίδων έως και τις 10 Απριλίου.


Αναλυτικά όπως επισημαίνεται στο ΦΕΚ, όπου δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ επιβάλλεται: «το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, νηπιαγωγείων, σχολικών μονάδων, ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κέντρων ξένων γλωσσών, φροντιστηρίων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων, δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας, προσωρινής απαγόρευσης των εκπαιδευτικών εκδρομών εντός και εκτός της χώρας και προσωρινής απαγόρευσης μετακινήσεων και επισκέψεων μαθητών, φοιτητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών, καθώς και προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ελληνόγλωσσων σχολικών μονάδων και πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών του εξωτερικού για το χρονικό διάστημα από 21.3.2020 έως και 10.4.2020».

Πράξη ανευθυνότητας το παιχνίδι και ο συνωστισμός στις σχολικές αυλές

Εξυπακούεται, ότι, η  αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων, για την προστασία του γενικού πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων αφορά και τους ανοικτούς χώρους των σχολικών συγκροτημάτων, όπου πρέπει να αποφευχθεί το παιχνίδι και ο συνωστισμός των μαθητών – μαθητριών, φαινόμενο, το οποίο δυστυχώς παρατηρήθηκε κατά κόρον το προηγούμενο διάστημα.
Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
.Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.