Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ποινή φυλάκισης 116 ετών σε πρώην επαγγελματία παίκτρια του Counter-Strike

Ποινή φυλάκισης 116 ετών επέβαλε δικαστήριο στη Βραζιλία στην Shayene «shAy» Victorio, γνωστή από την παρουσία της ως παίκτριας του Counter-Strike σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με το ESPN, η Victorio κρίθηκε ένοχη για απάτη, καθώς κατά την περίοδο 2013-17 διατηρούσε ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο χρέωσε 118 πελάτες χωρίς να τους δώσει τα προϊόντα που παρήγγειλαν.

Πάντως, τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια για τη Victorio, καθώς δεν έχει συλληφθεί ακόμα, ενώ η ποινή είναι εφέσιμη. Μάλιστα, σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί, το χειρότερο σενάριο είναι να μπει στη φυλακή για 30 χρόνια, η οποία είναι η ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί λόγω της βραζιλιάνικης νομοθεσίας.

Η Victorio τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω Instagram, τονίζοντας ότι για όλα ευθύνεται ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος κι έχει αναλάβει όλη την ευθύνη, ενώ ο δικηγόρος της επιβεβαίωσε ότι θα κατατεθεί έφεση, υπογραμμίζοντας πως η εταιρεία της Victorio είχε πάνω από 10.000 επιτυχημένες πωλήσεις.


ΠηγήΕτικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.