Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του, ότι το γραφείο του Συλλόγου από αύριο 12/3/2020 και για το επόμενο διάστημα, θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του, ότι το γραφείο του Συλλόγου από αύριο 12/3/2020 και για το επόμενο διάστημα, θα παραμείνει κλειστό για προληπτικούς λόγους συμβάλλοντας στη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται από την πολιτεία για τον περιορισμό της επιδημίας που προκλήθηκε από τον ιό convid-19.

Παράλληλα και στα πλαίσια της Συλλογικής και Ατομικής Ευθύνης, εφιστούμε την προσοχή, σε όλους τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους, υπενθυμίζοντας ότι ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου και τους προτρέπουμε σε άμεση συμμόρφωση, αυστηρή εφαρμογή και πιστή τήρηση των κανόνων υγιεινής και συμπεριφοράς, που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Υγείας και τους θεράποντες ιατρούς τους, προκειμένου να προφυλάξουν αποτελεσματικά την υγεία τους.

Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας,

τηλέφωνο : 6934 411 662

email : skkpierias@gmail.com
Για το Δ.Σ.

Γιώργος Καπετανάκης

Πρόεδρος
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.