Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Έκτακτη σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών της χώρας μέσω τηλεδιάσκεψης συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Απόστολος Τζιτζικώστας

Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτη σύσκεψη των 13 Περιφερειαρχών της χώρας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Απόστολου Τζιτζικώστα, για την πορεία εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχάρη τους Περιφερειάρχες για το γεγονός ότι οι Περιφέρειες της χώρας έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας μέχρι στιγμής με ψυχραιμία και υπευθυνότητα την πανδημία του κορονοϊού.

«Η κατάσταση είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Ως Περιφερειάρχες έχουμε αποδείξει με τα μέτρα που λάβαμε από την πρώτη στιγμή, πολλές φορές νωρίτερα κι από τις οδηγίες της Πολιτείας, ότι μπορούμε να προφυλάξουμε τους εργαζομένους και τους πολίτες που συναλλάσσονται με τις περιφερειακές υπηρεσίες σε όλη τη χώρα. Όλοι έχουμε λάβει σειρά μέτρων προστασίας, οι υπηρεσίες εξυπηρετούν μόνο έκτακτα περιστατικά (υγείας) και οι συμπολίτες μας εξυπηρετούνται για το σύνολο των ζητημάτων τους είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, καθώς όλες οι Περιφέρειες παρέχουμε αυτή τη δυνατότητα. Με την ίδια υπευθυνότητα λειτούργησαν μέχρι σήμερα και οι Δήμοι. Η Αυτοδιοίκηση απέδειξε ότι έχει την ικανότητα και τις δυνατότητες να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια τόσο μεγάλη κρίση, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τα δύσκολα όμως είναι ακόμα μπροστά μας. Θα είμαστε σε 24ωρη ανοιχτή συνεδρίαση και συνεργασία και εφόσον χρειαστεί θα συγκαλέσουμε εκτάκτως ανά πάσα στιγμή νέα σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ ζήτησε τις προτάσεις και τους προβληματισμούς των Περιφερειαρχών, προκειμένου να τους υποβάλει στην κυβέρνηση, ενώ επισήμανε πως θα εξεταστεί η εφαρμογή και στις 13 Περιφέρειες της χώρας πρωτοβουλιών που ήδη έχουν αναλάβει μεμονωμένα κάποιες Περιφέρειες.

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι είναι κρίσιμο να περάσει σε όλους τους πολίτες το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και να μην υπάρξει εφησυχασμός.

Επίσης, απηύθυνε έκκληση για διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών σε όλες τις Περιφέρειες, σε επίπεδο Περιφερειακών Ενοτήτων, προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ανάγκες σε αίμα και να ανταποκριθούν οι Περιφέρειες στη σχετική έκκληση του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.