Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τους Κατερινιώτες Μπρίτζερ! Το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά ΜΠΡΙΤΖ έρχεται στην πόλη μας

Με νίκες για την νεοσύστατη Ομάδα Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ» έκλεισε η 2η ημερίδα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ζευγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε (08/03/2020) στη Βέροια.

Την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Κατερινιώτες αθλητές Ηλίας Αντωνιάδης και Νίκος Κατσαβριάς ενώ τη δεύτερη θέση κατέλαβαν και πάλι αθλητές από την πόλη μας και συγκεκριμένα ο Φωκίων Κωνσταντίνου με τον Μιχάλη Κωτούλα.

Στη γενική κατάταξη, εκτός από τις δύο πρώτες θέσεις, οι αθλητές της Ομάδας Μπριτζ Κατερίνης «ΟΛΥΜΠΟΣ» κατέλαβαν την πέμπτη θέση με τους Σωτήρη Καλομενίδη και Σοφία Γιώτα, την ένατη θέση με τους Σωτήρη Μανδραλή και Αντώνη Χατζηκοσμά και την εικοστή με τους Έλενα Τζιάτζιου και Στέλιο Σόρμα.

Η αποστολή της Κατερίνης συμμετείχε με 5 ζευγάρια αθλητών σε συνολικά 23 συμμετοχών του πρωταθλήματος από Θεσσαλονίκη, Βέροια και Πτολεμαΐδα.
Επόμενος σταθμός, η 3η Ημερίδα του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ζευγών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου στην Κατερίνη, στο χώρο του Καπνικού Σταθμού και αποτελεί το 1ο Περιφερειακό Τουρνουά Μπριτζ που φιλοξενεί η πόλη μας!Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.