Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής χτύπησε διατητή μετά τον αγώνα-2 συλλήψεις

Επεισόδια μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας με 21χρονο ποδοσφαιριστή και φίλαθλο σε βάρος του διαιτητή στη Χαλκηδόνα.

Επεισοδιακός ήταν ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας χθες μεταξύ των ομάδων Φίλιππος Ελαιόνας και Εθνικός Μετεώρων στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά τη λήξη του αγώνα, χθες το μεσημέρι 21χρονος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μετεώρων επιτέθηκε και τραυμάτισε τον διαιτητή του αγώνα, ενώ και ένας 46χρονος Έλληνας, φίλαθλος της ίδιας ομάδας, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισε τον διαιτητή.

Ο 46χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Α.Τ. Χαλκηδόνας, ενώ ο 21χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.