Το www.kapa-news.gr χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και αυτής της αμέλειας, δεν προκύπτει ευθύνη της ιστοσελίδας για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής αυτής της χρήσης του δικτυακού μας τόπου.

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για τις εκδηλώσεις προς τιμήν της 200ης επετείου της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

Εντείνεται ο σχεδιασμός των Εορτίων Εκδηλώσεων που προετοιμάζει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος για το έτος 2021 με αφορμή την συμπλήρωση διακοσίων (200) ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης  και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης συναντήθηκαν με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο, τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο και τον Δήμαρχο Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστη Μανώλα με σκοπό τον συντονισμό των εργασιών και την από κοινού διοργάνωση δράσεων που θα αποτελέσουν κάλεσμα  για εθνική ομοψυχία και αναστοχασμό των ιστορικών γεγονότων, ενώ οι επαφές θα συνεχιστούν και με άλλους φορείς.

Στόχος της τοπικής Εκκλησίας, όπως  επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος είναι η διοργάνωση εκδηλώσεων που θα αναδείξουν το πολυδιάστατο της Ελληνικής Επανάστασης, θα προβάλουν γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές του Αγώνα και θα περιλαμβάνουν έναν ευρύ κύκλο ποικίλων εκδηλώσεων, λατρευτικών και θεολογικών, επιστημονικών, μουσικών, καλλιτεχνικών, δράσεων με στοιχεία προβολής του πνεύματος και της πλούσιας πολιτισμικής δεξαμενής της Ελλάδος, δύο αιώνες ύστερα από την Επανάσταση του 1821.

Οι εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί μέχρι σήμερα στάλθηκαν στην Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητας προκειμένου να ενταχθούν στο συνολικό πρόγραμμα των Εορτίων Συνοδικών και Περιφερειακών Εκδηλώσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και σύντομα θα ανακοινωθούν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Kάθε αναγνώστης του kapa-news.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam). Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.